2019 blir ett spännande år!

Så var ett spännande 2018 förbi och jag vill börja med att önska er en god fortsättning på det nya året. Nu när ljuset nu är tillbaka ser vi på Miljöcenter med spänning fram emot 2019, ett år fullt av nya möten och nya produkter för ett levande hus och trädgårdsliv. Vi står alla i startposition, på tå och redo att ta oss an ett nytt år tillsammans.

Vi kan stolta redan nu presentera några av årets nyheter: Från GreenLine kommer tre limfällor som enkelt indikerar problem med livsmedels- eller klädesmal samt silverfisk. Silverline fortsätter att utveckla den giftfria elektroniska avskräckningen och kompletterar ett redan brett sortiment med Mårdfritt samt en batteridriven version av Mus & Råttfritt.
Berglund ligger i framkant med lanseringen av ”Ditt postkontor hemma” – med en säker posthantering, hela vägen från köp till leverans direkt hem till din postlåda. Med MP4000 Smart styr du din säkra postlåda med Smart Key System genom en app i din smartphone.

Jag ser redan fram emot ett gott och fint samarbete 2019. Nu ska vi stärka vår gemensamma resa ytterligare, med fler gemensamma aktiviteter – med hem och trädgård i fokus.

Följ allt som händer på Miljöcenter i vårt nyhetsbrev som i år blir kortare och mer koncentrerat och skickas ut en gång i veckan. Under Mediabank kan ni enkelt ladda ner – filmer, broschyrer, produkt – & miljöbilder, manualer mm… allt för en enklare uppdatering på era webbsidor mm.

Se gärna filmen nedan och få en liten titt bakom kulisserna.

Veronica Kajrup,

VD Miljöcenter