Ny VD på Miljöcenter AB

Veronica Kajrup har efter 15 år på Miljöcenter beslutat sig för att lämna sin befattning. Veronica har varit säljare, försäljningschef, marknadschef och sedan 2016 VD för bolaget. Hennes insatser för bolagets framgångsrika tillväxtresa kan knappast överskattas och vi tackar för det hårda men också kreativa sälj-och produktutvecklingsarbete hon lagt ner för bolaget genom alla år.

Vi önskar Veronica ett stort lycka till i hennes framtida val av utmaning!

Mikael Nordin har utsetts till ny VD på Miljöcenter. Mikael är en erfaren företagsledare som känner bolaget sedan en period som tidigare styrelseledamot, samt också från andra ledande befattningar i närliggande bolag och branscher. Han tillträder rollen den 4 november.

Mikael kommer närmast från ett jobb som Divisionschef på Swedol och har dessförinnan varit VD på bland annat Cederroth och Granngården. Han har under många år arbetat utomlands för Duni och kommer till oss, med en erfarenhet som bistår vårt fortsatta arbete att utveckla Miljöcenter till ett större och ännu bättre bolag.

Mikael, varmt välkommen till Miljöcenter!