Få en insektsfri sommar!

Husflugan gillar värme, precis som vi. En enda fluga förökar sig tio generationer på en sommar så använd Flug Effekt från Neudorff för att bli av med de surrande insekterna. Flug Effekt spray innehåller inga syntetiska pyretriner utan använder i stället pyretrum – ett naturligt ämne från krysantemumblomman. Sprayen verkar snabbt och effektivt mot flugor inomhus och verkar upp till två veckor.

Ohyra Effekt spray innehåller samma verksamma naturliga substans – pyretrum – och är effektiv mot till exempel gråsuggor och andra krypande insekter inomhus. Med det förlängda sprutmunstycket kommer du lätt åt bakom lister och under trösklar.

Ett getingbo som får chansen att växa till sig under en sommar kan bli boplats för tusentals getingar. För att kunna bekämpa getingar på egen hand gäller det att vara ute i god tid, så fort drottningen påbörjat bobygget.

 

Geting Effekt Spray bekämpar getingar både inom- och utomhus. Drivs med tryckluft.

Geting Effekt Skum är effektivt mot hela getingsamhället. Spruta skum i både ut- och ingångshål så att hålen täpps igen helt. Skummet dödar getingarna i boet och fortsätter verka på tillflygande getingar.