Please observe! Some text are still in Swedish. Click the  en_gb flag in each box to translate.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 week ago

MILJÖCENTER AB

Har du fått besök?
De är svarta och små, men kan ändå göra så mycket skada i ditt hem. Vi pratar om myrorna 🐜 som gärna vill flytta in i våra hem och trädgårdar nu när sommaren är på ingång. Med Neudorffs Myr Effekt dosor blir myror snart inget problem 👌

Metalldosan från Neudorff är redan färdigladdad och är bara att ställa ner på området där myrorna gärna vill dyka fram. Neudoff erbjuder även påfyllningsbara dosor med refill.

Läs mer om produkterna här: www.miljocenter.com/produktkategori/myrbekampning-sv/
... See MoreSee Less

1 week ago

MILJÖCENTER AB

Foton från Greenline.Swedens inlägg ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment

1 week ago

MILJÖCENTER AB

Foton från tidslinjenRengör dina solpaneler till helgen! 👍
Smuts och löv är inget man vill ha på sina solceller. Med hjälp av SolarClean från GreenLine kan du enkelt koppla på din vattenslang och spruta bort all smuts på ditt tak 😊👍 SolarClean är effektiv mot alla olika typer av smuts 👌

#solceller #solcellerföretag #solcellerpåtaket #solcellervilla #solcellerpåvillatak #hem #hus #trädgård #hållbarhet #miljövänligt #miljötänk #miljö #rengöring
... See MoreSee Less

4 weeks ago

MILJÖCENTER AB

Miljöcenter har köpt Blomstra och Wallco!

Den 14 april 2020 tog Miljöcenter över varumärkena Blomstra och Wallco från Orkla.

- Förvärvet innebär att vi kompletterar vårt befintliga erbjudande inom växtnäring med två starka och välkända varumärken, säger Mikael Nordin, VD på Miljöcenter.

Blomstra flytande växtnäring är en konsumentprodukt utvecklad via forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet och är till för gröna och blommande kruk- och balkongväxter.

Wallco är ett växtnäringspreparat utvecklat för proffsmarknaden och används idag av golfbanor, trädgårdsanläggare, plantskolor och kommuner.

- Förvärvet är en viktig del i arbetet med att fortsatt utveckla kategorin tillsammans med våra kunder. Vi ser en stor potential i varumärkena Blomstra och Wallco, säger Mikael Nordin.
... See MoreSee Less

Miljöcenter har köpt Blomstra och Wallco! Den 14 april 2020 tog Miljöcenter över varumärkena Blomstra och Wallco från Orkla. - Förvärvet innebär att vi kompletterar vårt befintliga erbjudande inom växtnäring med två starka och välkända varumärken, säger Mikael Nordin, VD på Miljöcenter. Blomstra flytande växtnäring är en konsumentprodukt utvecklad via forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet och är till för gröna och blommande kruk- och balkongväxter. Wallco är ett växtnäringspreparat utvecklat för proffsmarknaden och används idag av golfbanor, trädgårdsanläggare, plantskolor och kommuner. - Förvärvet är en viktig del i arbetet med att fortsatt utveckla kategorin tillsammans med våra kunder. Vi ser en stor potential i varumärkena Blomstra och Wallco, säger Mikael Nordin.

1 month ago

MILJÖCENTER AB

Klimatsmart uteteknik! 💦💦👌

Så skrev @elledecorationse när de lyfte fram GreenLines automatiska droppbevattningssystem i ett av sina tidningsnummer.

Vi kan inget annat än att hålla med! Med EADS vattnar du klimatsmart... EADS drivs av solenergi och anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong.

Tänk vad skönt att slippa vattna varje dag under de varma vår- och sommarmånaderna! 🌷🌱☀️

GreenLine har nu tagit fram en unik monterings- & installationshjälp där du enkelt följer text och film, steg för steg, på din mobil. GreenLine vill göra det så enkelt som möjligt för dig... ta gärna en titt! 👇

Trevlig Valborg! 🌺

www.greenline.eu/2020/02/17/automatiskt-bevattningssystem-greenline/
... See MoreSee Less

Klimatsmart uteteknik! 💦💦👌 Så skrev @elledecorationse när de lyfte fram GreenLines automatiska droppbevattningssystem i ett av sina tidningsnummer. Vi kan inget annat än att hålla med! Med EADS vattnar du klimatsmart... EADS drivs av solenergi och anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong. Tänk vad skönt att slippa vattna varje dag under de varma vår- och sommarmånaderna! 🌷🌱☀️ GreenLine har nu tagit fram en unik monterings- & installationshjälp där du enkelt följer text och film, steg för steg, på din mobil. GreenLine vill göra det så enkelt som möjligt för dig... ta gärna en titt! 👇 Trevlig Valborg! 🌺 https://www.greenline.eu/2020/02/17/automatiskt-bevattningssystem-greenline/
Load more