Bekämpa skadedjur och insekter – med aktiva ämnen från naturen

 

Neudorff Biliologiskt

Neudorff är världsledande när det gäller naturliga produkter för en levande trädgård. Företaget fokuserar på hobbyodlarens behov i första hand. Med ekologi och hållbarhetstanken ständigt närvarande, producerar det anrika familjeföretaget allt från naturligt gödsel till bekämpningsmedel mot myror och sniglar.

Med tvåtusenåriga metoder bekämpas skadeinsekterna effektivt, med aktiva ämnen från naturen. Insekts Effekt från Neudorff använder enbart det naturliga nervgiftet pyretrum, utvunnet ur krysantemumblomman, och rapsolja för att få bukt med insekter som spinn, sköldlöss och vita flygare. Det mångsidiga växtskyddsmedlet bekämpar alla stadier av insekten – från ägg och larv till färdig insekt. Insekt Effekt verkar dubbelt genom dels nervgiftet pyretrum, dels rapsoljan som kväver insekten. Var noga med att spraya hela växtens bladverk, också undersidan, för att uppnå full effekt. Kan användas både inom- och utomhus och finns som färdigblandad spray och koncentrat för egen spädning.

Bladlöss Effekt är en ren naturprodukt som verkar bekämpande genom kvävning. Innehåller rapsolja och naturliga fettsyror som effektivt bekämpar flygande och sugande skadeinsekter både ute och inne. Sprayen är inte skadlig för bin och andra nyttoinsekter.

Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 

Snigel Effekt