Våra varumärken

Med två starka produktområde hjälper Silverline® dig att njuta av hem och trädgård. Pest Control gardenSystem®, är en serie elektroniska produkter som med väl beprövad och nyskapande teknik, håller hemmet fritt från skadedjur av olika slag. Med Comfort Heating gardenSystem® blir utomhussäsongen längre i trädgård och uterum. Med effektiv direktvärme som inte bränner huden, blir sommaren lång.

Silverline® gardenSystem® ger dig svensk kvalitet och nyskapande tekniska lösningar utan krångliga installationer – för en lång och njutbar säsong.

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. Det gör vi genom att använda produkter hämtade från naturen själv för att berika din trädgård. Med biologiskt nedbrytbara gödningar sätter du trädgården i första rummet, samtidigt som det löper en grön tråd genom ditt val – av omtanke om miljön.

Med komposter från GreenLine tar du till vara trädgårdens restprodukter och återför sedan naturlig näring till blommor, gräs och köksväxter. Skadedjur bekämpar vi med hänsyn till miljön, precis som halkan bekämpas med naturliga produkter som inte skadar varken dig, djuren eller miljön.

Så sätt din trädgård och miljön i första rummet med GreenLine – en grönare väg till en frisk och vacker trädgård.

Berglund erbjuder kvalitetspostlådor med fokus på funktionella lösningar i tiden och med ett skandinaviskt formspråk.

Berglund har ett brett sortiment av postlådor som täcker alla behov och förutsättningar. Allt från de klassiska postlådorna för daglig tömning till de större markpostlådorna som är anpassade för att ta emot större mängder post och paket.

Nu finns även möjligheten att skapa ditt eget postkontor hemma med en flexibel och trygg post- och pakethantering. Med SmartPhone control slipper du fysiska nycklar och styr istället postlådan med din smartphone.

Neudorff® håller din trädgård frisk och grön och hemmet fritt från skadedjur och insekter. Allt gör vi med naturens hjälp och med vår miljö i tankarna. Därför hämtar vi många av våra råvaror direkt från naturen, både till våra organiska gödningar och insektsbekämpningsmedel. Från chrysantemumblomman hämtar vi Pyretrum för insektsbekämpning. För att hålla sniglarna borta använder vi järnfosfat som finns naturligt i miljön. Med bekämpningsmedel och gödning med naturliga råvaror frodas trädgården med största möjliga hänsyn till naturen.