Våra varumärken

Med två starka produktområde hjälper Silverline® dig att njuta av hem och trädgård. Pest Control gardenSystem®, är en serie elektroniska produkter som med väl beprövad och nyskapande teknik, håller hemmet fritt från skadedjur av olika slag. Med Comfort Heating gardenSystem® blir utomhussäsongen längre i trädgård och uterum. Med effektiv direktvärme som inte bränner huden, blir sommaren lång.

Silverline® gardenSystem® ger dig svensk kvalitet och nyskapande tekniska lösningar utan krångliga installationer – för en lång och njutbar säsong.

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. Det gör vi genom att använda produkter hämtade från naturen själv för att berika din trädgård. Med biologiskt nedbrytbara gödningar sätter du trädgården i första rummet, samtidigt som det löper en grön tråd genom ditt val – av omtanke om miljön.

Med komposter från GreenLine tar du till vara trädgårdens restprodukter och återför sedan naturlig näring till blommor, gräs och köksväxter. Skadedjur bekämpar vi med hänsyn till miljön, precis som halkan bekämpas med naturliga produkter som inte skadar varken dig, djuren eller miljön.

Så sätt din trädgård och miljön i första rummet med GreenLine – en grönare väg till en frisk och vacker trädgård.

Berglund erbjuder kvalitetsprodukter för hem och trädgård, med fokus på skandinaviskt formspråk och funktionella lösningar i tiden. Med Berglunds långa historia som ryggrad i företaget, slår vi vakt om den svenska hantverkstraditionen, samtidigt som vi står för modern form, funktion och en kvalitet som klarar tuffa, skandinaviska väderförhållanden under många år.

Berglund tillverkar postlådor, lyktor, regnmätare och fågelmatare. En enkel fågelmatare för frö möter det moderna formspråket i exklusivare fågelmatare.

Neudorff® håller din trädgård frisk och grön och hemmet fritt från skadedjur och insekter. Allt gör vi med naturens hjälp och med vår miljö i tankarna. Därför hämtar vi många av våra råvaror direkt från naturen, både till våra organiska gödningar och insektsbekämpningsmedel. Från chrysantemumblomman hämtar vi Pyretrum för insektsbekämpning. För att hålla sniglarna borta använder vi järnfosfat som finns naturligt i miljön. Med bekämpningsmedel och gödning med naturliga råvaror frodas trädgården med största möjliga hänsyn till naturen.