Håll fåglarna borta med GreenLine

Fåglar i stora antal kan snabbt ge problem med kraftig nedsmutsning och fågelbon i mängder. MotFågel fågelskrämma från GreenLine håller fåglarna borta från tak och odlingar. Finns i två kompletta set med markfäste och teleskopmast i högsta kvalitet för att klara tuffa vindar.

MotFågel med en skrämma i komplett set med fem meter hög teleskopmast, markfäste och en drake i form av en fågel med reflexer och avskräckande ögon. Masten har metallskoning i varje sektion för att förlänga livslängden samtidigt som den medföljande plattan kring markfästet bidrar till att fördela tryck och rörelse.

MotFågel finns också i ett set med sju meter hög mast och två skrämmor; fågeln och den klassiskt diamantformade draken. Med samma väl beprövade och testade kvalitet i materialet för lång livslängd.

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. Det gör vi genom att använda produkter hämtade från naturen själv för att berika din trädgård. Så sätt din trädgård och miljön i första rummet med GreenLine – en grönare väg till en frisk och vacker trädgård.

Miljöcenter i Malmö AB bedriver tillverkning och handel med produkter för hus, hem och trädgård. Vi använder vår samlade kunskap för att tillhandahålla produkter med överlägsen kvalitet, säkerhet och omtanke om miljön till krävande kunder i utvalda segment. Miljöcenter marknadsför varumärkena GreenLine, Silverline, Berglund och Neudorff.