Möt värmetrenden – med klimatsmart teknologi!

Vår nya värmare, Comfort Heater 1200 TW Digital IPX4, värmer både snabbt och energieffektivt med en värme som känns skönt intensiv och är komfortabel – både ute och inne!

Behagligt, säkert, snabbt och enkelt!

26145_1200 Digital IPX4 TW

Comfort Heater 1200 TW Digital IPX4 är utvecklad med dubbla funktioner och tekniker. Funktionen syftar till att ge en valfrihet i vilken värmeeffekt och värmekombination man vill ha. Det möjliggörs genom Twin-wave™ tekniken som arbetar både med Silverline® S-Wave™ och C-Wave™ teknik. Programmet Mulit-Heat™ startar automatiskt och ger en omgående och effektiv värmeboost – värmen övergår sedan till en lägre behaglig uppvärmning. För att sedan fortsätta med en effektivare och mjukare värme. Du kan när som helst själv reglera värmen genom att enkelt växla mellan två effektlägen och de två olika värmesystemen med fjärrkontrollen som medföljer alternativt direkt på den digitala panelen på värmare. Du kan även reglera om du vill att värmaren ska ha en svepande vridrörelse för att maximera täckytan, upp till 14 kvm. Comfort Heater 1200 TW Digital IPX4 ansluts direkt till vägguttaget, vilket gör den enkel att placera och använda. Värmaren har regnsäker teknik för säkrare användning utomhus och är även försedd med tippskydd, vilket innebär att den automatiskt stängs av om den skulle välta.

Att vistas ute och tillbringa mer tid i våra trädgårdar och uterum är en starkt expansiv trend. Både vardagsrummet och köket har flyttat ut under allt större del av året!

Effektiv och klimatsmart värmeteknologi från Silverline® Comfort Heating gardenSystem® ger behaglig och skön värme – energieffektivt. Både ute och inne!

 


Silverline – Produkter med innovativ teknologi för hus, hem och trädgård och med funktioner som gör vardagen lättare. Fokus ligger på funktionell design, hög driftsäkerhet och tydlig miljöprofil genom ett effektivt energiutnyttjande.

Miljöcenter i Malmö AB bedriver tillverkning och handel med produkter för hus, hem och trädgård. Vi använder vår samlade kunskap för att tillhandahålla produkter med överlägsen kvalitet, säkerhet och omtanke om miljön till krävande kunder i utvalda segment.

Miljöcenter marknadsför varumärkena GreenLine, Silverline, Berglund och Neudorff.