Samla dagvatten med unikt system från GreenLine

Mängder med dagvatten på den egna tomten kan enkelt bli en resurs i trädgården med ett nytt system med regntunnor från GreenLine. Samla regnvatten i den skyddade tunnan, direkt kopplad till stupröret, fyll vattenkannan med hjälp av medföljande tappkran och vattna.

Regntunna 200l

Stora mängder dagvatten kan lätt bli ett problem att leda bort från husgrund och tomt. Men istället för att bli ett problem, kan vattnet enkelt bli en tillgång med regntunnor från GreenLine. Också ett litet uthustak ger förvånansvärt mycket dagvatten som kan tas till vara och som dessutom uppskattas av växterna. Med ett komplett system med regntunnor från GreenLine är det enkelt att ta hand om det nyttiga vattnet. Med 100-literstunnan följer en anslutning till stupröret, en fot som gör att tunnan blir lätt att tappa på vatten samt en kran som monteras i nederdelen av tunnan. Tunnan har lock som håller löv och annat material borta så att du alltid har tillgång till rent dagvatten. Flera tunnor kopplas enkelt ihop med varandra till ett större system. Regntunnan finns också i 200 liter.

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. Det gör vi genom att använda produkter hämtade från naturen själv för att berika din trädgård. Så sätt din trädgård och miljön i första rummet med GreenLine – en grönare väg till en frisk och vacker trädgård.

Miljöcenter i Malmö AB bedriver tillverkning och handel med produkter för hus, hem och trädgård. Vi använder vår samlade kunskap för att tillhandahålla produkter med överlägsen kvalitet, säkerhet och omtanke om miljön till krävande kunder i utvalda segment. Miljöcenter marknadsför varumärkena GreenLine, Silverline, Berglund och Neudorff.