IP55-klassad avskräckare som tål tuffa miljöer

Mus & Råttfritt 130/400 IP55

Håller effektivt möss och råttor borta på dammiga och fuktiga platser. Sätt direkt i ett IP55-klassat vägguttag på vinden, i källaren eller krypgrunden.

Mus & Råttfritt 130/400 IP55 från Silverline är en utveckling av klassiska Mus&Råttfritt 100/400, Den har en större täckyta och en IP-klassning som gör den spol- och dammsäker tack vare en ny typ av högtalare. Funktionen Double Guard ger effektiv avskräckning, där A-Guard kompletteras med elektromagnetisk pulsering.

Den nya och täta avskräckaren är ett lämpligt val för utrymmen som till exempel krypgrund, källare och vindar och täcker upp till 130 m² med ultraljud. Samtidigt förenklar vi användningen genom att eliminera behovet av inställningar. Avskräckaren har ett varierat ultraljudsmönster samtidigt som den växlar automatiskt mellan två elektropulsprogram för att på så sätt undvika tillvänjning hos skadedjuren.

Liksom övriga avskräckare i serien Silverline Pest Protect system, kräver Mus & Råttfritt 130/400 IP55 avgränsningar i form av väggar och tak och fungerar alltså inte utomhus på exempelvis terrasser. Sätt direkt i vägguttaget, men tänk på att för att IP-klassningen hos Mus- & Råttfritt ska gälla måste även uttaget vara IP55-klassat.