Värmare för alla behov

Oavsett om du har stor eller liten yta att värma upp, om den är skyddad eller inte, så finns din värmare i Silverline Comfort Heating gardenSystem. Energieffektiv värme med unik teknologi som omvandlar 98% av energiförbrukningen till värme.

Värmare 880

Med något större effekt ger denna terrassvärmare ytterligare värme, med samma användningsområden som den mindre värmaren 600. För skyddade lägen och golvplacering för flexibel användning.


Värmare 600

Den minsta värmaren är ett utmärkt val för mindre ytor i skyddade lägen. Ger behaglig och djupgående värme på till exempel den skyddade balkongen eller i ett uterum.


Värmare 900 IPX4

Med en svepande vridrörelse sprider den golvplacerade 900 IPX4 värmen över en större täckyta. Med två effektlägen och en IPX4-klassning för utomhusbruk.


Värmare 1200 TW Digital IPX4

Energieffektiv värmare som kombinerar funktion, effektivitet och användarvänlighet på bästa möjliga sätt med Silverline C-Wave™ MultiHeat. Flervalsfunktion av värmesystem, effektläge, oscillering och timer. Fjärrkontroll ingår.


Värmare 1200 Digital IPX4

Kraftig, golvplacerad värmare för utomhusbruk, som sprider värmen effektivt med en svepande rörelseEnkel att justera på den digitala panelen eller med fjärrkontroll. Har två effektlägen samt timerfunktion.


 

Värmare 1200 IPX4

För fast placering på väggen eller i taket, med kraftfull effekt. IPX4-klassningen gör att den tål fukt och regn och kan monteras på till exempel det oskyddade trädäcket.