Custumer Care Center/kund- och konsumentsupport

Miljöcenter utvecklar, tillverkar och marknadsför miljösmarta sortiment i ledande varumärken som gör Europas hem och trädgårdar trygga och bekväma. Miljöcenter har Norden som huvudmarknad med expansion ut i Europa.  Vi arbetar med två affärsområden – Butik och Proffs- sedan 1991.

Custumer Care Center/kund- och konsumentsupport

Den här befattningen innebär ett övergripande ansvarar för länken mellan kunderna, konsumenterna och Miljöcenter när det kommer till den dagliga kund- och konsument supporten. Arbetar aktivt för att uppnå gemensamma försäljningsmål och strategier för Miljöcenter i affärsområdet – Butik och Proffs.

Du kommer ansvara för att våra kunder och konsumenter får bästa tänkbara support och bidra till att Miljöcenters service- och affärserbjudande står sig starkt och konkurrenskraftigt! Typiska arbetsuppgifter är ordermottagning och registrering, support till försäljningsteamet, kund- och konsumentmail, telefonväxel och utvecklingsarbete. Du kommer arbeta nära och intensivt med logistik-, inköp – och försäljningsavdelningen.

Bakgrund och kvalifikationer; Vi uppskattar att du har en stort och ansvarsfullt servicekänsla och kundförståelse. Behärskar svenska, engelska och tyska i tal och skrift. Erfarenhet av liknande tjänst och affärsdatavana. Ditt arbetssätt är systematiskt och du har sinne för detaljer, lätt för att knyta nya kontakter och ser samarbete som en självklarhet när det gäller att bygga långsiktiga relationer både inom såväl som utanför företaget. Naturligtvis är din personlighet en viktig faktor.

Miljöcenter är nu i en spännande tillväxtfas och vi kan garantera att tjänsten och insatsen kommer bli intensiv, rolig och utvecklande!

Miljöcenter sätter stort värde på medarbetarna, håller högt i takt för ständigt lärande och utveckling.

Välkommen med din ansökan senast den 23 november, som du skickar till Veronica@miljocenter.com, VD.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering vid vårt kontor i Arlöv.