KAM försäljare

Miljöcenter utvecklar, tillverkar och marknadsför miljösmarta sortiment i ledande varumärken som gör Europas hem och trädgårdar trygga och bekväma. Miljöcenter har Norden som huvudmarknad med expansion ut i Europa.  Vi arbetar med två affärsområden – Butik och Proffs- sedan 1991.  Miljöcenter är nu i en spännande tillväxtfas och vi kan garantera att tjänsten och insatsen kommer bli intensiv, rolig och utvecklande! Miljöcenter sätter stort värde på medarbetarna, håller högt i takt för ständigt lärande och utveckling.  Miljöcenter  är en del i att större företags kluster; ingår i affärsområde Volatihandel i Volati. Läs mer om Miljöcenter; www.miljocenter.com och Volati; www.volati.se

Den här befattningen innebär ett övergripande ansvarar för att aktivt arbeta för att uppnå gemensamma försäljningsmål och strategier för Miljöcenter. Du kommer ansvara för att utveckla kunderna långsiktigt; i volym, lönsamhet och uthållig tillväxt.  Du kommer arbeta nära och intensivt med marknad och produkt – och naturligtvis övriga teamet på försäljningsavdelningen.

Bakgrund och kvalifikationer; Vi uppskattar att du har ett stort och ansvarsfull servicekänsla och kundförståelse. Erfarenhet av internationella affärsupplägg och förhandlingar(främst Norden/Europa). Behärskar svenska, engelska och tyska i tal och skrift, Excel och ett allmänt god affärsdatasystem vana. Erfarenhet av liknande tjänst i samma branscher som vi är på idag (Foodspecial, järn & bygg, DIY, garden) är ett plus. Ditt arbetssätt är systematiskt och du har sinne för detaljer, lätt för att knyta nya kontakter och ser samarbete som en självklarhet när det gäller att bygga långsiktiga relationer både inom såväl som utanför företaget. Naturligtvis är din personlighet en viktig faktor.

 Arbetsuppgifter

  • Förädla dialog och skapa lönsam tillväxt på befintliga kedjekunder; Norden
  • Säkerställa kedjekunders lokala verksamhet
  • Skapa nya affärsrelationer
  • Förhandla fram avtal
  • Balansera kort- och långsiktiga insatser
  • Vara en viktig intern resurs för utveckling av vår marknadsposition
  • Deltar i upprättande av budget
  • Planering och kommunikation av sitt arbets- och projektåtagande och nå uppsatta mål/tidpunkter

Välkommen med din ansökan senast den 31 Januari, som du skickar till Veronica@miljocenter.com, VD.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering vid vårt kontor i Arlöv.