Produktchefsassistent/inköpare

Miljöcenter utvecklar, tillverkar och marknadsför miljösmarta sortiment i ledande varumärken som gör Europas hem och trädgårdar trygga och bekväma. Miljöcenter har Norden som huvudmarknad med expansion ut i Europa. Vi arbetar med två affärsområden – Butik och Proffs- sedan 1991.  Miljöcenter är nu i en spännande tillväxtfas och vi kan garantera att tjänsten och insatsen kommer bli intensiv, rolig och utvecklande! Miljöcenter sätter stort värde på medarbetarna, håller högt i takt för ständigt lärande och utveckling.  Miljöcenter  är en del i att större företags kluster; ingår i affärsområde Volatihandel i Volati. Läs mer om Miljöcenter; www.miljocenter.com och Volati; www.volati.se

Produktchefsassistent/inköpare

Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar i att stödja produktchefernas arbete. Du blir produktchefernas högra hand när det kommer till stödjande inköpsprognoser, budget, orderläggning och bevakning av våra lagernivåer. Som inköpare och en del i produktteamet blir du support till vår Custumer Care Center/kundtjänst med att ge svar till våra kunder och konsumenters olika frågeställningar. Du blir en viktig länk till logistikteamet för att stödja logistikplanering.

Bakgrund och kvalifikationer;. Erfarenhet av internationella leverantörs- och kundkontakter. Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, tyska är ett plus, Excel och ett allmänt god affärsdatasystem vana. Vi uppskattar att du har ett stort och ansvarsfull servicekänsla och kundförståelse. Ditt arbetssätt är systematiskt och du har sinne för detaljer, lätt för att knyta nya kontakter och ser samarbete som en självklarhet när det gäller att bygga långsiktiga relationer både inom såväl som utanför företaget. Erfarenhet av liknande tjänst är ett plus. Naturligtvis är din personlighet en viktig faktor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Inköp
  • Bekräftelser
  • Leveransbevakning
  • Bokning av hemtagningsfrakter
  • Lagernivå/saldo
  • Hantering exportdokumentation
  • Övriga administrativa uppgifter som artikelregistervård, myndighetsrapportering mm.

Välkommen med din ansökan senast den 1 december, som du skickar till Veronica@miljocenter.com, VD.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering vid vårt kontor i Arlöv.