Ekonomiassistent (Semestervikarie/sommarjobbare)

Miljöcenter AB i Arlöv www.miljocenter.com söker en semestervikarie/sommarjobbare som ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning.

Som ekonomiassistent hos oss kommer du bland annat att jobba med löpande bokföring, kundinbetalningar, scanning och registrering av leverantörsfakturor. Vi söker dig som just nu går 2:a eller 3:e året på Ekonomihögskolan eller motsvarande. Du bör också ha goda IT-kunskaper. Meriterande är erfarenhet av något ekonomi- och affärssystem men inget krav, vi arbetar i Pyramid. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är noggrann, effektiv och organiserad. Du ska också vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta.
Anställningen är 100% med en tidsbegränsning from 2017-07-03 tom 2017-08-04.

Arbetstid 08,00-16,30.

Vi tar emot din ansökan så länge annonsen ligger ute, dock längst t.o.m. 17-04-30.

Ansökningar besvaras och tas endast emot på mail till semestervikariat@miljocenter.com.