NY förpackning, nytt namn och nytt koncept!    

Med den nya serien avskräckare från Silverline Pest Protect system är det enkelt att bygga ett komplett säkerhetssystem som passar dig och ditt hem. Är en kraftig avskräckare till vardagsrummet tillräcklig för mig? Eller behöver den fuktiga källaren också en avskräckare? Räcker det med en mindre avskräckare i sovrummet?

Tydlig kommunikation och information på förpackningarna, som ger snabba svar på konsumentens frågor, har varit grunden i arbetet med att ta fram fyra startkit med Mus & Råttfritt i olika storlekar. Lika enkla som avskräckarna är att använda, lika enkelt är det nu att välja nivå på skyddet utifrån behoven; yta som ska skyddas, vilken typ av miljö det handlar om – all vägledning finns direkt på förpackningen och i korta instruktionsfilmer på Youtube.


Björn Lindberg berättar om höstens nyheter med startkit i olika storlekar:

  •  På våra nya förpackningar finns tydliga ikoner talar om vilken teknik som finns i avskräckaren och hur stor yta den täcker. Det ska vara enkelt att hitta din egen nivå på skyddet – direkt i butiken, förklarar Björn Lindberg.

Tekniken i avskräckarna är densamma som tidigare; Den unika ljudteknologin A-Guard och den elektromagnetiska pulseringen – ElectroPulse.

  • De mindre avskräckarna använder sig av enbart A-Guard, medan de kraftfullare enheterna kombinerar teknikerna i det vi kallar Double Guard (DG), som i den fukttåliga Mus & Råttfritt MR130DG4 och kraftfulla MR80DG2, förklarar Björn Lindberg.
  • Kombinera flera enheter och se till att ytorna kring avskräckaren är fria, så får du det bästa skyddet.

 

  • A-Guard – En unik ljudteknologi som stressar möss och råttor och ger dem en odräglig miljö vilket hindrar dem från att bosätta sig.

    Double Guard® – Med Double Guard får du både A-Guard, unik ljudteknologi och ElectroPulse, elektromagnetisk pulsering. Alltså maximalt skydd mot möss och råttor!

 

 

NYA Silverline Mus&Råttfritt!

 
Mus & Råttfritt MR130DG4 – den tåligaste och kraftfullaste avskräckaren, med Double Guard för bästa skydd i tuffa miljöer som stall, källare och på vindar.

Mus & Råttfritt MR80DG2 – Startkit för ett rum med täckyta upp till 80 m², med Double Guard.

Mus & Råttfritt MR80DG2+ MR30 – startkit två rum med kraftfulla Mus & Råttfritt MR80DG2 samt den mindre Mus & Råttfritt MR30 med en täckyta på upp till 30 m².

Mus & Råttfritt MR80DG2+ MR30x2 – startkit tre rum med kraftfulla Mus & Råttfritt MR80DG2 samt två mindre Mus & Råttfritt MR30 med en täckyta på upp till 30 m².

Mus & Råttfritt MR50 – en mellanstor avskräckare för placering i till exempel hallen, köket eller sovrummet. Med A-Guard och en täckyta på upp till 50 m²

Mus & Råttfritt MR30x2 – ett duopack av vår minsta avskräckare, utrustad med A-Guard. Lämplig för mindre utrymmen som sovrum, med en täckyta på upp till 30 m².