Säker post med Berglund – alltid!

Produktchef Björn Lindberg, varför är det så viktigt att ha en säker postlåda?
Säkerheten i den dagliga posthanteringen har blivit allt viktigare på senare år. Dels handlar det om att vi beställer varor på nätet och får dem levererade hem till dörren, dels handlar det om de ökande identitetsstölderna.

Med en låsbar låda, anpassad efter de behov just du har, försvårar du avsevärt för tjuven.

Har du några snabba tips på bra, låsbara lådor?

Jag har förstås flera, men om jag ska nämna ett par stycken så är det Stil 444 – en weekendlåda med inbyggt lås. Den rymmer 30 liter och har ett inkast som försvårar för tjuven att ta ut posten den vägen.

– Den större, låsbara veckolådan Stil 999 är ett bra och säkert alternativ för den som vill kunna ta emot större mängder post på ett säkert sätt.

Vi har även två säkra postnyheter! Stil 920 och Stil 98. Stil 920 är en låsbar, enkel och stilren låda för vardagsposten. En mindre låda som rymmer 11 liter. Finns i vitt, svart och grönt. Stil 98 är en postlåda med ett låsbart alternativ för den som vill ha en mindre låda (10 liter) för daglig post. Ett smalare inkast under locket försvårar för tjuven att plocka post ur lådan.  Töm lådan genom att fälla fronten framåt. Finns med inbyggt lås eller med vred för komplettering med eget hänglås. Lådan finns i svart, vitt samt med tvåfärgad front i svart/grått.