Värme utom- & Inomhus!

Under våren och hösten kan värmen behöva lite hjälp på traven. Från Silverline Comfort Heating System finns värmare som du kan använda både inne och ute, tack vare en IPX4-klassning.

Med värmare från Silverline får du en behaglig och effektiv värme. Ta värmen med dig dit du går, med portabla enheter för alla behov. Ryggraden i serien är den behagliga värme som alstras av långa infravågor C-Wave. Unik värmeteknologi som tränger djupt ner till muskelvävnaden utan att torka ut huden.Använd Silverline Comfort Heating system på din altan, båt eller varför inte balkong eller uterum. Silverlines värmare kan du använda enskilt eller tillsammans med flera värmeenheter – den värmer dig där du är. Tänk miljösmart – värm den plats där du befinner dig istället för hela hemmet och ta sedan med dig värmarna när du förflyttar dig. Tänk dig en sen sommarkväll på altanen med dina nära och kära… istället för att gå in för att kylan tränger sig på… stanna istället kvar och förläng stunden med Silverline Comfort Heating system. Med värmare från Silverline kan du och dina nära och kära sitta på altanen så länge ni vill, det är ni som bestämmer.

Med Silverlines terrassvärmare får du en pålitlig och trygg portabel värmelösning för hela ditt hem – både inomhus och utomhus. Silverline Comfort Heating system unika teknik och lösning ger en hälsosam och skön värmekänsla utan att påverka luftfuktigheten – på ett miljösmart sätt!

Vår unika värmeteknologi C-Wave™ arbetar med långa infravågor som ger en hälsosam och skön uppvärmning genom att tränga djupt in och värma upp vävnaden. Därmed stimuleras blodcirkulationen i muskulaturen utan att torka ut huden. Comfort Heating system genererar värmestrålning på ett mycket energieffektivt sätt. Våra tester visar att 98% av effektförbrukningen omvandlas till effektiv värmestrålning – tack vare vår unika C-Wave teknik!

I vår kraftfulla terrassvärmare 1200 TW Digital IPX4, kombineras de långa infravågorna med snabb uppvärmning från ett halogenrör – TwinWave.
Funktionen QuickHeat ger snabb uppvärmning när värmaren startar, för att sedan automatiskt övergå till att följa ett program som bibehåller den behagliga värmen med hjälp av de långa infravågorna.

Silverline Comfort Heating system har möjligheter för alla tillfällen – på ett miljösmart sätt!

Hur väljer jag rätt värmare?   

Det ska vara enkelt att hitta det man söker hos en Silverlines värmare – redan på förpackningen. Med hjälp av våra ikoner underlättar vi valet för dig i butiken; Vilka funktioner får jag? Är terrassvärmaren tänkt för inomhusbruk eller kan den stå utomhus?

Ikonerna för Comfort Heating System vägleder dig i ditt val till rätt lösning. Silverlines Produktchef, Björn Lindberg, berättar mer!

Vår unika värmeteknologi – C-Wave – ger en behaglig värme utan att lämna en brännande känsla och torr hud. I en komplett serie av värmare finns produkter för alla behov och önskemål, för användning både inom- och utomhus. Alla våra värmare är energieffektiva och våra tester visar att 98% av effektförbrukningen omvandlas till behaglig värmestrålning.

Så väljer du rätt värmare med våra ikoner!

 

 C-Wave – Unik värmeteknologi med långa infravågor som tränger djupt ner till muskelvävnaden och ger en behaglig värme utan att torka ut huden.

 TwinWave – En kombination av både C-Wave™ och S-Wave™ värmeteknik som tillsammans värmer snabbt och effektivt samtidigt som värmen känns skön och komfortabel.

QuickHeat – För snabb uppvärmning när värmaren startar. Därefter övergår värmaren automatiskt till ett program för att bibehålla värmen, eller välj att styra den manuellt mellan effektlägen och värmesystem.

 Sweeping motion – Våra tre största, golvplacerade modeller är utrustade med ny, förbättrad oscilleringsfunktion för ännu effektivare spridning av värmen.

 Water proof – Värmare med denna ikon är IPX4-klassade för användning utomhus.

Vilken värmare passar dig?

 

 

1200 TW Digital IPX4 – Energieffektiv värmare som kombinerar funktion, effektivitet och användarvänlighet på bästa möjliga sätt med Silverline C-Wave™ MultiHeat. Flervalsfunktion av värmesystem, effektläge, oscillering och timer. Fjärrkontroll ingår. QuickHeat™ ger en snabb uppvärmning, därefter följer värmaren ett program som bibehåller den behagliga värmen så energieffektivt som möjligt. Perfekt utomhus eller varför inte i uterummet?

 • IPX4-klassad för utomhusbruk, tål regn
 • Svepande vridrörelse
 • Två effektlägen
 • Täckyta på ca 14 m²
 • Timerfunktion
 • Fjärrkontroll medföljer

 

 

1200 IPX4 Digital – Kraftig, golvplacerad värmare för utomhusbruk, som sprider värmen effektivt med en svepande rörelseEnkel att justera på den digitala panelen eller med fjärrkontroll. Värmaren ger behaglig värme med Silverline® C-Wave™. Två effektlägen och en svepande vridrörelse som ger en täckyta på upp till 14 m2. Perfekt på altanen eller varför inte på båten?

 • IPX4-klassad för utomhusbruk, tål regn
 • Svepande vridrörelse
 • Två effektlägen
 • Täckyta på ca 14 m²
 • Timerfunktion
 • Fjärrkontroll medföljer

 

 

900 IPX4 Black – Energieffektiv värmare som ger behaglig värme, med Silverline® C-Wave™. Med en svepande vridrörelse sprider den golvplacerade 900 IPX4 värmen över en större täckyta. Med två effektlägen och en IPX4-klassning för utomhusbruk. Perfekt för en kväll på altanen med goda vänner.

 • IPX4-klassad för utomhusbruk, tål regn
 • Två effektlägen
 • Svepande vridrörelse
 • Täckyta på ca 10 m²

 

 

 • 1200 IPX4 Vägg – Mycket kraftfull, exklusiv och energieffektiv värmare som ger behaglig värme, med Silverline C-Wave™. Täcker en yta om minst 10 m². För utom- och inomhusbruk.

C-Wave™-tekniken i Silverlines värmare ger effektiv och behaglig värme utan att torka ut och ge brännande känsla.

Den kraftfulla effekten ger en omgående dokumenterat effektiv direktvärme, med bara halva energiåtgången jämfört med andra typer av värmare. Väggmodell som monteras direkt på vägg. Ansluts direkt till vägguttaget. IPX4-klassad för utomhusbruk, tål regn. En produkt i Silverline Comfort Heating system. Perfekt i uterum eller varför inte på altanen.

 • IPX4-klassad för utomhusbruk, tål regn!
 • Två effektlägen
 • Täckyta på ca 10 m²