Förläng stunden utomhus!

Med Comfort Heater från Silverline förlänger du stunde ute. Svala kvällar kan bjuda in till utevistelse med en värmare från Silverline som sällskap.

Våra IPX4-klassade värmare kan användas både ute och i ett svalt uterum och är enkla att ta med sig, säger Björn Lindberg, produktchef för Silverline.

Ryggraden i serien är den behagliga värme som alstras av långa infravågor – C-Wave. Värmen är behaglig och går på djupet utan att lämna kvar en brännande känsla på huden. I den kraftfulla 1200 TW Digital IPX4 kombineras C-Wave med snabb uppvärmning från ett halogenrör – TwinWave.

Värmarna 1500 wall DR IP65 och 1800 wall DR IP65 TriPower är två kraftfulla Nyheter för 2018.

Produktchef Björn Lindberg berättar:
De nya värmarna för utomhusbruk och är IP65-klassade, det vill säga dammskyddade och spolbara och därmed extremt tåliga. Samma behagliga, långvågiga värme, men med den stora skillnaden att hela profilen blir varm och sprider värmen jämnare. Det tar något längre tid för dem att komma upp i rätt arbetstemperatur jämfört med övriga värmare i Comfort Heating System, men de har samtidigt betydligt större kapacitet att sprida värmen tack vare den speciella formen på profilen.

1500 wall DR IP65 styrs med fjärrkontroll och har enbart ett värmeläge.
1800 wall DR IP65 TriPower har tre effektlägen samt timer och fjärrkontroll.

Du hittar din värmare från Silverline här!