Customer Care Center Manager/Kund- och konsumentsupport ansvarig!

Miljöcenter marknadsför egenutvecklade miljösmarta produkter i starka varumärken för ” hem och trädgård” i Europa med en vision om att ha ”En produkt i alla europeiska hem och trädgårdar!”.  Miljöcenter har Norden som huvudmarknad med expansion ut i Europa.  Vi arbetar med två affärsområden – Butik och Proffs- sedan 1991.

Miljöcenter söker en driven och serviceinriktad lagspelare till vårt kontor i Malmö, med målet att ge den bästa supporten till våra kunder och konsumenter. Du får det övergripande ansvaret som spindeln i nätet verka för att tillsammans med försäljningsteamet se till att utveckla våra relationer och kontaktytor hos våra viktigaste kunder i det dagliga arbetet. Samtidigt också ge våra inkommande konsumentfrågor bästa support.

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksförsäljning och kundsupport. Som Custumer Care Manager på Miljöcenter får du möjlighet att påverka och kontinuerlig utveckla vår kund- och konsumentsupport.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Du ansvarar för att möta våra kunder och konsumenter i telefon dagligen och utveckla vår kundnöjdhet och höga servicegrad till dem.
  • Du skapar effektiva kund- och konsumentsupportlösningar och säkerställer kundnöjdhet och höga servicegrad till dem.
  • Du ansvarar för att inkommande order hanteras och registreras.
  • Du har försäljningsansvar och genomför telefonförsäljning som support till säljarna.
  • Du deltar och medverkar i kundaktiviteter; kampanjförsäljning, mässor, event.
  • Du blir Försäljningschefens och Key accounternas högra hand i kundadminstration och prisuppföljningar i affärsdatasystemet.
  • Du blir logistikens högra hand i kommunikationsflödet mellan oss och kunderna.

Vi vill att du har dokumenterad utbildning eller yrkeserfarenhet inom kundtjänst och/eller försäljning. Du älskar att möta nya människor varje dag med en kundfokuserat mindset. Språkligt behärskar du svenska och engelska i tal och skrift och har du dessutom med dig danska, finska och tyska är det ett plus.  God dator och it kunskap. B-körkort är ett krav då tjänsten innebär enstaka restillfällen till kundaktiviteter. Branscherfarenhet är meriterande.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper. Engagemang och driv präglar din personlighet och du har ett systematiskt arbetssätt och sinne för detaljer. Vi tror att du som söker är en person med en stor förmåga att utveckla goda kundrelationer och ser till affärsnyttan för kunden. Du är lyhörd, affärsmässig och utåtriktad. Du har ett stort driv, är resultatinriktad och brinner för att ge god service. För att passa i rollen söker vi dig som trivs med att arbeta i en roll där du får ta eget ansvar, vara spindeln i nätet och utveckla. Att samarbeta känns naturligt för dig då rollen kräver mycket kontakt med såväl kollegor som kunder för att utveckla och upprätthålla affärsmässiga relationer.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Visst arbete i samband med kvällar och helger ingår som en naturlig del i tjänsten beroende på intensitet och kundaktiviteter. Övernattningar ingår i tjänsten med ca. 5 st/år.

Är du redo för att utveckla vår Customer Care Center?

Skicka din ansökan senast 2018-06-01 till: ansokan@miljocenter.com. Märk din ansökan “Customer Care Manager”. Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor kring tjänsten besvaras av Henrik Dittlau, Försäljningschef, via mail henrik@miljocenter.com

Miljöcenter är nu i en spännande tillväxtfas och vi kan garantera att tjänsten och insatsen kommer bli intensiv, rolig och utvecklande! Miljöcenter sätter stort värde på medarbetarna, en hållbar prestation och med högt i tak för ständigt lärande och egen utveckling. Miljöcenter – en del av Volati. Läs mer på www.miljocenter.com och www.volati.se.