Problem med möss och råttor? Med Silverline Mus och råttfritt blir du kvitt problemet. Läs mer på www.silverline.se.

Mus och Råttfritt – Nyhet 2019!

Kolonistugan ligger i vintervila, liksom husvagnen och det isolerade förrådet i garaget. Hit söker sig gärna möss och råttor för att söka värme och mat. Med nya batteridrivna Mus & Råttfritt MR50 Battery kan du hålla också inomhusmiljöer utan el fria från skadedjuren med den senaste modellen i Mus & Råttfritt-serien.

Silverline Pest Protect system är en serie elektroniska avskräckare som effektivt håller skadedjuren borta med unik ljudteknologi. Ultraljudet A-Guard stressar och avskräcker djuren som undviker att uppehålla sig inom täckytan. I kombination med elektromagnetiska pulseringar, Electro Pulse, blir effekten större i det som betecknas Double Guard. Pulseringarna i kabeln och gör att möss och råttor undviker att använda kabeldragningar som springvägar eller att gnaga på dem.
En heltäckande systemlösning gör det enkelt att hålla hemmet fritt från möss och råttor – skydda ditt hem med en skräddarsydd lösning utifrån ytan som ska skyddas och typen miljö.

  • Mus & Råttfritt MR30 x 2– duopack med den minsta avskräckaren som passar för mindre utrymmen inomhus, med en täckyta på upp till 30 m², med A-Guard.
  • Mus & Råttfritt MR50 – En något kraftfullare avskräckare med en täckyta på upp till 50m², med A-Guard.
  • Mus & Råttfritt MR80 DG2 – avskräckare utrustad med Double Guard – ultraljudet A-Guard i kombination med två elektromagnetiska pulsprogram (Electro Pulse). Täcker en yta upp till 80 m².
  • Mus & Råttfritt MR80 DG2 + Mus & Råttfritt MR30 – med en större och en mindre enhet för två rum.
  • Mus & Råttfritt MR80 DG2 + duopack Mus & Råttfritt MR30 – tre enheter; en kraftigare och två mindre, skyddar tre rum.
  • Mus & Råttfritt MR130 DG4 IP55 – Med Double Guard för effektiv avskräckning och med sin IP55-klassning damm- och spolsäker för användning i fuktiga miljöer som krypgrunder, källare och garage. Avskräckaren har ett varierat ultraljudsmönster samtidigt som den växlar automatiskt mellan två elektropulsprogram för att på så sätt undvika tillvänjning hos skadedjuren. Sätts i IP55-klassat vägguttag.

Är du återförsäljare? Beställ då din produkt här!