Med regntunnor från GreenLine kan du samla de värdefulla dropparna för att vattna, naturligt regnvatten är dessutom uppskattat av växterna. www.greenline.eu

Spara regnvatten med GreenLines Regnvattentunna!

Minns du sommaren 2018? Med en extremt torr sommar fortfarande i färskt minne, blir behovet av sparat regnvatten till trädgårdens växter allt viktigare. Sparar du på ditt regnvatten? Med regntunnor från GreenLine kan du samla de värdefulla dropparna för att vattna, naturligt regnvatten är dessutom uppskattat av växterna. Ett stilla regn på ett mindre tak på ett förråd till exempel, ger snabbt en fylld tunna för torra, varma dagar.

Vattentunnorna från GreenLine finns i två storlekar; 100 respektive 200 liter. Koppla din tunna direkt till stupröret, när den är full fortsätter vattnet ner i stupröret och ut i det vanliga dagvattensystemet. Tunnorna har lock för att inte vattnet ska förorenas av löv och pollen. I nederkanten finns en tappkran så att man kan fylla en vattenkanna. Kranen har också en anslutning som passar till de flesta trädgårdsslangars munstycken. Flera tunnor kan sättas samman i ett system med ett enkelt kopplingskit.

Är du återförsäljare? Beställ då din produkt här!