Håll fåglarna på avstånd!

Fåglar i stort antal skräpar snabbt ner och skräniga måsar stör lugnet i trädgården. Med Greenlines kompletta serie Mot Fågel hålls fåglarna på avstånd – oavsett var problemet dyker upp.
Serien består av bland annat lättplacerade fågelpiggar, avskräckande drakar på höga master och mindre reflexskrämmor att placera i buskar och självhäftande siluetter för fönster.

MotFågel Fågelskrämma Uggla i naturlig storlek, som med sina avskräckande ögon (2eyeTec) och rörliga huvud (Wobble-tec) håller fåglarna borta.

MotFågel Fågelpiggar hindrar effektivt fåglarna från att slå sig ner på staket eller tak, på balkongen eller skorstenar. Trubbiga metallpinnar håller fåglarna borta utan att skada dem. Säljs i set om två respektive fem meter, med sektioner om 20 centimeter som byggs ihop och justeras efter behov.

Komplettera med MotFågel Fågelskrämma som finns i två kompletta set för avskräckning av till exempel måsar, kajor och duvor som kan orsaka problem på öppna ytor, tak och i odlingar. Ett set med sju meter hög teleskopmast av hög kvalitet och två drakar; en fågel och en diamantformad drake som effektivt håller fåglarna borta tack vare de reflekterande ögon som genom sin utformning och färg ger maximal effekt när de på ett naturtroget och oförutsägbart sätt rör sig i vinden. Finns även med fem meter hög mast och en drake.

Den mindre MotFågel Fågelskrämma Uggla Reflex placeras i buskar och träd för att hålla fåglarna borta.

MotFågel Siluett Sparvhök klistras på fönster och andra glasytor, för att avskräcka småfåglarna från att flyga mot glaset och skadas. I vädertålig, självhäftande plast för enkel montering på glaset.