Norrväggen på huset eller planket i skugga kan snabbt börja skifta i grönt när alger och mossa får fäste och effektivt och snabbt breder ut sig. Lösningen heter MotAlg - ett effektivt och långtidsverkande rengöringsmedel för de flesta material; takpannor, markiser, trä- och plastmöbler.

MotAlg löser problemet!

Norrväggen på huset eller planket i skugga kan snabbt börja skifta i grönt när alger och mossa får fäste och effektivt och snabbt breder ut sig. Lösningen heter MotAlg – ett effektivt och långtidsverkande rengöringsmedel för de flesta material; takpannor, markiser, trä- och plastmöbler. Produkten ger omedelbar effekt, samtidigt som den fortsätter att verka under lång tid för att förebygga ny påväxt. Applicera antingen med den färdigblandade sprayen, MotAlg Spray, eller med MotAlg koncentrat med injektor, som passar de flesta vanliga kopplingar till trädgårdsslangen och ger en färdig blandning direkt ur munstycket. Du behöver inte skrubba bort alger och mossa på väggen, applicera bara MotAlg och låt vind, regn och tid göra jobbet åt dig.