Snigel Effekt utrotar sniglarna effektivt, med järnfosfat hämtat från naturen. Sniglarna lockas till granulaten av vetedeg, de äter sig mätta och drar sig sedan tillbaka till sina gömställen där de dör. Eftersom järnfosfatet är en naturlig produkt, bryts eventuella kvarlämnade granulat ner och blir näring i jorden. För bäst effekt, sprid ut Snigel Effekt där sniglarna uppehåller sig. De platserna hittar du enklast på kvällen när sniglarna kommer fram ur sina gömställen. Strö ut Snigel Effekt jämnt kring växterna, inte i högar, och fyll på när betet tagit slut. I södra Sverige är bra att fortsätta snigelbekämpningen sent på säsongen, helst hela augusti, eftersom en ung, könsmogen generation annars kan övervintra under gynnsamma väderförhållanden.

Snigelbekämparen i 20 år!

I 20 år har Neudorffs Snigel Effekt uppskattats av trädgårdsägare, och det var i Sverige den godkändes först, ett år innan övriga europeiska länder fick produkten på marknaden. Snigel Effekt blev snabbt en storsäljare som står stark än idag. Men Snigel Effekt uppskattades förstås inte av mördarsniglarna. Över natten kan den invasiva spanska skogssnigeln som den egentligen heter, dra fram i köksträdgården eller blomsterrabatten och sätta i sig allt i sin väg. Därför är det hög tid att bekämpa dem med Snigel Effekt från Neudorff.

Snigel Effekt utrotar sniglarna effektivt, med järnfosfat hämtat från naturen. Sniglarna lockas till granulaten av vetedeg, de äter sig mätta och drar sig sedan tillbaka till sina gömställen där de dör.
Eftersom järnfosfatet är en naturlig produkt, bryts eventuella kvarlämnade granulat ner och blir näring i jorden. För bäst effekt, sprid ut Snigel Effekt där sniglarna uppehåller sig. De platserna hittar du enklast på kvällen när sniglarna kommer fram ur sina gömställen.
Strö ut Snigel Effekt jämnt kring växterna, inte i högar, och fyll på när betet tagit slut. I södra Sverige är bra att fortsätta snigelbekämpningen sent på säsongen, helst hela augusti, eftersom en ung, könsmogen generation annars kan övervintra under gynnsamma väderförhållanden.

Granulatet är motståndskraftig mot regn och klarar också perioder med mycket regn.

Snigel Effekt finns i fyra förpackningsstorlekar: 500 gram, 1 kilo samt 2,5 kilo. Med den praktiska 800-gramsförpackningen är det enkelt att strö ut granulaten direkt från förpackningen.