Spindelfobi - en av de vanligaste fobierna!

Spindelfobi – en av de vanligaste fobierna!

750 arter spindelarter finns det enbart i Sverige. Dessutom är spindelfobi en av de vanligaste fobierna hos människor, trots att det i Sverige handlar om ett harmlöst kryp. Inte desto mindre vill de flesta av oss inte ha dem inomhus.

Spindelfritt 30 från Silverline håller spindlarna borta genom att avge ett varierat och anpassat ultraljud, A-Guard, som efterliknar vibrationer i spindelns eget nät. De flesta spindlar har känselorgan som mycket effektivt noterar vibrationer i näten de spinner. De ständiga vibrationerna i nätet, skapade av Spindelfritt 30, överstimulerar spindlarnas känselorgan vilket gör att de stressas och söker sig bort. Spindlarna har en så väl utvecklad förmåga att känna vibrationer att de till och med kan känna av vilket föremål eller insekt som hamnat i nätet.