Insekt Effekt Spray och Bladlöss Effekt Spray från Neudorff bekämpar effektivt flygande och sugande insekter med det aktiva ämnet pyretrum, ett nervgift utvunnet ur krysantemumblomman, samt rapsolja. Används för att få bukt med insekter som spinn, sköldlöss och vita flygare. Bekämpar alla stadier av insekten, från ägg och larv till färdig insekt och verkar dubbelt genom dels nervgiftet pyretrum, dels rapsoljan som kväver insekten. Kan användas både inom- och utomhus och finns som färdigblandad lösning i sprayflaska.

Bekämpa insekter med Neudorff!

Insekt Effekt Spray och Bladlöss Effekt Spray från Neudorff bekämpar effektivt flygande och sugande insekter med det aktiva ämnet pyretrum, ett nervgift utvunnet ur krysantemumblomman, samt rapsolja. Används för att få bukt med insekter som spinn, sköldlöss och vita flygare. Bekämpar alla stadier av insekten, från ägg och larv till färdig insekt och verkar dubbelt genom dels nervgiftet pyretrum, dels rapsoljan som kväver insekten. Kan användas både inom- och utomhus och finns som färdigblandad lösning i sprayflaska.