Skräm bort möss och råttor!

Möss och råttor söker sig inomhus i jakt på värme och föda, men med Silverline Pest Protect system håller du skadedjuren borta – utan gifter. Ett brett sortiment ger dig möjlighet att hitta din egen önskade nivå på skyddet. Köp ett duopack med två enheter för att skydda vardagsrum och ett sovrum till exempel. Eller låt den damm- och spolsäkra Mus & Råttfritt MR130 DG4 hålla en fuktig källare fri från skadedjur. Nyheten Mus & Råttfritt MR50 Battery lämpar sig för inomhusmiljöer som inte har el framdragen, som husvagnen eller förrådet i garaget.

Nyhet!!!! Mus & Råttfritt MR50 Battery håller inomhusmiljöer utan el fria från möss och råttor A-Guard – ett anpassat ultraljud som stressar och avskräcker djuren. Batteriet håller enheten aktiv i upp till sex månader så att du tryggt kan ställa husvagnen i vinterförvaring. Täcker en yta upp till 50 m².