Miljöcenter – din bästa samarbetspartner!

Den bästa samarbetspartnern och det naturliga valet, det vill vi vara för våra kunder. Att vara det naturliga valet har två betydelser för oss, och i vår serie om hur Miljöcenter blir din bästa samarbetspartner har vi kommit fram till våra naturliga mervärden – värden som syftar till en hållbar trädgård i balans och en kundrelation som består för framtiden.

Våra produkter för hem och trädgård är framtagna för att skapa en hållbar trädgård i balans. Därför arbetar vi enbart med leverantörer och produkter som har erkänt hög kvalitet och bra råvaror som ger resultat med minsta möjliga miljöpåverkan. Det gäller allt från våra nya regntunnor som är tillverkade i återvinningsbar plast och energieffektiva värmare, till organisk gödsel och ogräsbekämpning som är nedbrytbara.

De naturliga mervärdena ser vi också i relationen till er kunder. Ett samarbete med Miljöcenter är för oss en långsiktig relation med mervärde. Vi värnar om vårt samarbete genom stöd och support från beställning till leverans i butik; effektiva och snabbt, support, utbildningar och råd till konsumenterna i butik genom våra duktiga säljare, – vi finns med i hela ledet.

Veronica Kajrup, vd