Vi tar bort all plast!

Att bekämpa skadedjur utan gifter med Silverline är att bekämpa med omtanke om miljö och natur. Nu går vi ännu längre och tar bort all plast i våra förpackningar för att göra den enklare att återvinna.

Till och med sigillet som förseglar förpackningen är i papper och själva förpackningen har ingen plastfilm.

Vi ska undvika att tillföra mer plast i miljön och vill göra vad vi kan för miljön, säger Björn Lindberg, produktchef för Silverline. Genom att göra om alla våra förpackningar bidrar vi till hållbarhetsarbetet. Förpackningarna har också blivit mindre vilket gör att vi får effektivare frakt och en volymminskning på upp till 50 procent och därmed mindre utsläpp.

Designen på Silverlines förpackningar är lätt att känna igen i butikshyllan. Formspråket är detsamma, med tydliga bilder som hjälper konsumenten att hitta rätt produkt för just sina behov.

Silverline Pest Protect erbjuder den miljösmarta vägen mot ett skadedjursfritt hem och trädgård. Systemet ger skydd helt utan gifter och erbjuder produkter mot de flesta skadedjur, både inomhus och utomhus, från silverfiskar och mygg, till råttor och fåglar.

 

A-Repeller MR50 Battery – en batteridriven avskräckare mot möss och råttor, särskild anpassad för utrymmen utan el som till exempel sommarstugan eller husvagnen.

 

 

 

A-Repeller Ma50 och Ma200 är två nya, batteridrivna avskräckare i serien A-Repeller – mot mård. Det avpassade ljudet stör mården som undviker att uppehålla sig inom täckningsområdet. Ma50 används i till exempel motorutrymmen eller i husvagnen, den kraftigare Ma200 monteras på stolpe för flexibel användning i trädgården.

 

 

 

 

A-Repeller S50 – håller spindlarna borta inomhus.

MouseTrap HiroM1 – effektiv slagfälla för möss, med patenterad teknik för säker fångst
.