Miljösmart på många sätt!

Att ta hand om avfallet från trädgården och köket är miljösmart på många sätt; du minskar ditt eget avfall och värdefull näring gör nytta i din trädgård. Det går att kompostera året runt, både inne och ute. GreenLine hjälper dig att skapa ditt eget klimatsmarta kretslopp.  

 

Urban Garden omvandlar ditt köksavfall till näring, helt utan dålig lukt. Bokashi, som metoden brukar kallas, är en komposteringsmetod som går ut på att bakterier och mikroorganismer gör jobbet med att omvandla matavfall till näring – under köksbänken. Lägg köksavfallet i behållaren och håll komposten i balans med kompostströ Urban Garden. Den så kallade fermenteringsprocessen sker utan syre och skapar därmed ingen dålig lukt. Under nedbrytningsprocessen kan du använda lakvattnet för att vattna blommorna.

Har du tillgång till trädgård, i en koloni eller på villa- eller radhustomt, är det lika enkelt att kompostera. GreenLine har komposter i olika storlekar och med olika isolering, för enbart trädgårdsavfall eller för både trädgårds- och hushållsavfall. Så gör ett miljösmart val och omvandla ditt avfall till näring med GreenLine.