Skapa ett eget kretslopp!

Vattna trädgårdens växter med regnvatten – ett enkelt sätt att spara på färskvattnet i kranen och skapa ett eget kretslopp.

Vattentunnorna från GreenLine finns i två storlekar; 100 respektive 200 liter. Koppla tunnan direkt till stupröret, när den är full fortsätter vattnet i stupröret och ut i det vanliga dagvattensystemet. Tunnorna har lock för att inte vattnet ska förorenas av löv och pollen. I nederkanten finns en tappkran så att man kan fylla en vattenkanna. Kranen har också en anslutning som passar till de flesta trädgårdsslangars munstycken.

 

 

Få tid över till annat med EcoAqua Drip System – ett unikt droppbevattningssystem, anpassat för GreenLines regntunnor. Bevattningen drivs med solceller på en IDC-station (Intelligent Drip Control) som ansluts till tunnan. Stationen har fem lägen så att du själv kan ställa in om stationen ska vattna mycket eller lite. Stationen har ett intelligent system som dessutom anpassar bevattningen efter väder – ju mer sol, desto mer vatten.