Nyheter!

Silverline Pest Protect erbjuder den miljösmarta vägen mot ett skadedjursfritt hem och trädgård. Systemet ger skydd helt utan gifter och erbjuder produkter mot de flesta skadedjur, både inomhus och utomhus, från silverfiskar och mygg, till råttor och fåglar.

A-Repeller Ma50 och Ma200 är två nya, batteridrivna avskräckare i serien A-Repeller – mot mård. Det avpassade ljudet stör mården som undviker att uppehålla sig inom täckningsområdet. Ma50 används i till exempel motorutrymmen eller i husvagnen, den kraftigare Ma200 monteras på stolpe för flexibel användning i trädgården.

 

A-Repeller MR50 Battery – en batteridriven avskräckare mot möss och råttor, särskild anpassad för utrymmen utan el som till exempel sommarstugan eller husvagnen.

Slagfällan Hiro för möss (Hiro M1) har en världspatenterad och väl beprövad teknik som innebär att fällan löser ut först när djuret står med båda frambenen framför beteslocket och lyfter det. Slagkraften och precisionen i Hiro gör att musen dör omedelbart. En stabil, säker och effektiv fälla för trygg och giftfri bekämpning.

I Silverlines system för mus- och råttbekämpning finns nu också tippbur och bur för levandefångst samt slagfällor i plast och trä.