Spara ditt regnvatten – Hållbarhet i fokus!

Visst är det lätt att bara vrida på kranen och låta trädgårdsslangen släcka grönskans törst. Men det dyrbara grundvattnet ska vi använda med eftertanke, särskilt när det finns ett alldeles gratis alternativ som växterna dessutom tycker bättre om: Regnvatten.

Med bevattningssystemet EcoAqua Drip System från GreenLine får trädgårdens och växthusets alla växter det vatten de behöver, med omtanke om både miljön och plånboken. Så har du inte börjat spara ditt regnvatten redan så planera för sommarens grönska nu med GreenLine.

EcoAqua Drip System är ett unikt droppbevattningssystem, anpassat för GreenLines regntunnor. Systemet drivs med solceller på en IDC-station (Intelligent Drip Control) som ansluts till tunnan. Panelen har ett intelligent system som innebär att ju mer sol, desto mer vattnar den automatiskt var tredje timme.

GreenLine har samlat all nyttig och viktig information om EADS på en och samma sida. Här kan du bl.a. läsa om hur du installerar och monterar ditt EADS steg för steg. Tryck på knappen så får du veta mer!

Det nya bevattningssystemet finns i två kompletta set med slangar, 12 eller 24 droppmunstycken och IDC-station.

Innan du skrollar dig ner eller läser vidare om EcoAqua DripSystem så önskar vi på Miljöcenter dig en fin och härlig Påsk! GLAD PÅSK! 🐣🌷🌼

Montera EcoAqua DripSystem i kruka

Montering av EcoAqua DripSystem i odlingsbedd eller rabatt

Montering av EcoAqua DripSystem