Nu ska det bli rent!

När våren börjar visa tecken vill vi gärna njuta av de varmare vindarna… samtidigt som vi passar på att städa och rengör utomhus. Alger och lav finns det gott om. Rengöringsprodukterna från GreenLine är effektiva mot både alger, lav och mossa och ger ett bra resultat som varar. Du slipper problem med beläggningar och har trä och stenytor, som ser välvårdade ut.

Vi frågade Kerstin Finnman, Produktchef för GreenLine, lite om alger och varför MotAlg UniversalClean 2,5 liter och 750 ml är så bra. Men det viktigaste… Hur använder jag MotAlg UniversalClean?

Var växer alger?
På alla ytor i trädgården och på huset; fasad, tak, staket, trädgårdsmöbler, trädäck och stenläggningar till exempel.

Varför ska jag tvätta ytorna med MotAlg UniversalClean?
För att ett väl underhållet material håller längre, vilket är både klimat- och plånbokssmart. Dessutom är MotAlg UniversalClean långtidsverkande och skyddar ytorna från ny påväxt under upp till fyra år.

Glöm inte dina solceller!

Under 2020 kom vi på GreenLine även ut med rengöring för solceller. GreenLine SolarClean är en effektiv och biologiskt nedbrytbar rengöring för solpaneler. Tar bort pollen, organiska föroreningar, sot och partiklar från trafik. Appliceras enkelt med ejektor.

Varför ska jag rengöra mina solpaneler?
En ren yta ger en effektivare produktion och livslängden på en ofta stor investering blir längre.