Fåglar skräpar snabbt ner!

Fåglar i stort antal skräpar snabbt ner och skräniga måsar stör lugnet i trädgården. Med Silverlines kompletta serie BirdScarer hålls fåglarna på avstånd – oavsett var problemet dyker upp. Innan vi presenterar nyheterna vill vi även berätta att Silverlines miljösmarta produkter nu även fått nya förpackningar, för miljöns skull. All plast är borta och de återvinningsbara pappersförpackningarna har minskat i volym med upp till 50%, något som också ger effektivare transporter.

Serien BirdScarer består av bland annat lättplacerade fågelpiggar, avskräckande drakar på höga master och mindre reflexskrämmor att placera i buskar och självhäftande siluetter för fönster.

BirdScarer Guard Owl – en uggla i naturlig storlek, som med sina avskräckande ögon (2eyeTec) och rörliga huvud (Wobble-tec) håller fåglarna borta.

 

 

BirdScarer Blackbird finns i två kompletta set för avskräckning av till exempel måsar, kajor och duvor som kan orsaka problem på öppna ytor, tak och i odlingar. Ett set med fem meter och en med sju meter hög teleskopmast av hög kvalitet och en drake; en fågel som effektivt håller fåglarna borta tack vare de reflekterande ögon som genom sin utformning och färg ger maximal effekt när de på ett naturtroget och oförutsägbart sätt rör sig i vinden.

 

BirdScarer Spiky hindrar effektivt fåglarna från att slå sig ner på staket eller tak, på balkongen eller skorstenar. Trubbiga metallpinnar håller fåglarna borta utan att skada dem. Säljs i set om två respektive fem meter, med sektioner om 20 centimeter som byggs ihop och justeras efter behov.

 

BirdScarer Shadow klistras på fönster och andra glasytor, för att avskräcka småfåglarna från att flyga mot glaset och skadas. I vädertålig, självhäftande plast för enkel montering på glaset.

 

 

De mindre reflexerna BidScarer Shiny Wolf och Shiny Owl placeras i buskar och träd för att hålla småvilt respektive fåglar borta.