Mygg, mygg och åter mygg!

Det är krigföring på bred front som gäller för den som vill hålla flygande insekter, och kanske helst myggen, på avstånd. Silverline hjälper dig att giftfritt hålla insekterna borta, med elektronisk avskräckning, skyddande nät till fönster och dörrar samt fällor med lockande AUVA-ljus.

A-Repeller M25 – med ljudteknologin A-Guard, som skapar en ljudmiljö som de stickande honmyggen inte trivs i. Sätts direkt i vägguttaget.

 

 

A-Repeller M1 Mobil – en mindre enhet för personligt bruk, med A-Guard som skapar en ljudmiljö som de stickande honmyggen inte trivs i.

InsectTrap – fällan som med attraktivt lockljus drar till sig flygande insekter som sedan sugs in i fällan där de torkar. Med ljussensor som startar fällan i skymningen. Sätts direkt i vägguttaget. Med IPX4-klassning för både inom- och utomhusbruk.

InsectScreen Door och Window – polyesternät som släpper in ljus och luft men inte insekter. Anpassas efter dörrens/fönstrets mått. Fäst i karmen med InsectScreen Velcro – kardborrband för egen tillklippning. Finns även för pollen, InsectScreen Window Pollen.

 

Gör så här:

* För en myggfri sommar – börja tidigt.

* Sätt en eller flera A-Repeller M25 i vägguttaget innan myggen börjat visa sig så ökar chansen att de håller sig borta.

* Tänk på att inte dölja din A-Repeller bakom en soffa eller bokhylla, det förhindrar ljudvågorna att sprida sig i rummet.

* Komplettera med InsectScreen Door resp. Window för att förhindra mygg och andra flygande insekter från att komma in.

* För ett komplett system, koppla in Insect Trap för att locka till sig och giftfritt döda de insekter som kommer in.