Vi har ett spännande år framför oss!

Vi har ett spännande år framför oss. Nu börjar marknaden att ta till sig framtidens post- och pakethantering och vi är beredda.

Det säger Christer Fransson, produktchef för Berglund. Redan idag finns möjligheten att sköta all hantering av såväl daglig post som paket direkt från en smart telefon.

– Vår smarta postlåda MP4000 Smart ger dig möjlighet att både ta emot paket, lämna returer som ska hämtas och dela ut digitala nycklar – möjligheterna är många, säger Christer Fransson och berättar att såväl näthandeln som stora distributörer nu står i startgroparna.

– Nu blir det enkelt att hitta din Berglund-låda i butiken, när vi går från 10 förpackningsstorlekar till tre; liten, mellanstor och stor – välj efter just dina behov.

Våra förpackningar är i papp och helt återvinningsbara – gör ett bra val för miljön och lämna din förpackning till återvinning.

 

En del saker är bara helt självklara!

När det gäller Berglunds postlådor så finns det en del saker som är helt självklara för oss. Det är därför det också är skillnad på postlåda och postlåda.

Vädertåliga

Berglunds postlådor är utrustade för att klara av skandinaviens tuffa väderförhållanden. Med vår långa erfarenhet har vi utformat postlådor med en genomtänkt konstruktion och utformning som står sig mot det tuffa väderklimatet i Skandinavien.

10 års garanti mot genomrost

Eftersom våra postlådor håller gemensamt samma höga plåtkvalitet av galvaniserad stålplåt, alternativt aluzink som sedan pulverlackeras, kan vi lämna 10 års garanti mot genomrost.

Säker post

Berglund lägger stor vikt på säkerheten, så att din post ligger i tryggt och säkert förvar. Alla Berglunds låsbara postlådor har funktionen HandStop, vilken förhindrar objudna att komma åt posten via inkastluckan. Postlådorna är utrustade med ett kraftfullt lås som är anpassat efter postlådans storlek och funktion.

Enklare uppstättning

För att göra postlådans montering enklare har vi förborrat hål för att passa någon utav våra uppsättningsanordningar som du kan läsa mer om på sidan 16.

Made by Sweden

Berglund är ett svenskt varumärke som ägs av det svenska företaget Miljöcenter. All produktutveckling och marknadsföring sker i Sverige, vilket är en kvalitetsgaranti för dig.

 

Missa inte Berglunds nyheter 2020! … Ta även en titta på Berglunds övriga sortiment, här kan du hitta allt ifrån mindre till större postlådor med varierande färgpalett. Du hittar din postlåda här!

 

SL400 – en mellanstor, låsbar postlåda. Finns i silver och svart.

M1500 – markpostlåda med inbyggd låsfunktion i fuktskyddad låskista. Praktisk avdelningshylla förenklar tömning. Finns i svart.

M2000 – funktionell, praktisk mellanstor markpostlåda, utrustad med väderskyddat lås. Finns i svart och silver.