Imse vimse spindel…

I Sverige finns inga spindlar som är giftiga för människor. Ändå är de åttabenta krypen högst oönskade av de flesta, i alla fall som gäster inomhus. Men det går att hålla dem borta, enkelt och självklart utan gifter – låt A-Repeller Spider från Silverline göra jobbet.

A-Repeller Spider finns i två utföranden; S30 och nya S50. Tekniken är densamma i båda avskräckarna – det varierade och anpassade ultraljudet A-Guard. Avskräckarna avger ljudfrekvenser som efterliknar vibrationer i spindelns eget nät. Spindelns känselorgan är mycket effektivt och noterar vibrationer i näten. De ständiga vibrationerna som skapas av A-Repeller överstimulerar spindlarnas känselorgan vilket gör att de stressas och söker sig bort.

Det är enkelt att använda Silverline A-Repeller. Välj A-Repeller S30 för en mindre yta upp till 30 m² eller den nya och kraftfullare A-Repeller S50 med en täckyta på upp till 50 m².

Sätt avskräckaren direkt i vägguttaget och A-Repeller från Silverline sköter resten.