All time high för varumärket Neudorff!

Hemester har varit ordet på mångas läppar i år och då har villaträdgårdar, växthus och kolonilotter ägnats en hel del extra omsorg. Det märker Erika Görjevik, produktchef för Neudorff, i efterfrågan på i stort sett hela Neudorffs sortiment.

Det är fantastiskt, all time high för varumärket Neudorff och inte minst ett fantastiskt år för våra Snigel Effekt-produkter. Kanske för att många varit hemma i sommar och uppmärksammat mördarsniglarna i trädgården, säger Erika Görjevik. Men vi ser också att produkter mot ogräs och myror gått mycket bra, förmodligen av samma skäl. Jag är hoppfull inför 2021 och tror att hemestrarna kommer att hålla i sig och att vi därmed kommer se fortsatta volymökningar för produkter mot främst myror och ogräs. Nästa år presenterar vi också en ny storlek på Ogräs Effekt, en femlitersdunk. Under nästa år presenterar vi också nytt displaymaterial till butikerna samt nya förpackningar för sex olika produkter.

Den 4 december håller Erika Görjevik tummarna ordentligt. Då tillkännages vinnarna av Tyska Hållbarhetspriset, där Neudorff är finalnominerat i kategorin ”Resurser”. Priset hedrar företag som på olika sätt bidrar till förändring på klimatområdet, resurshantering och biologisk mångfald. Neudorff arbetar med resursfrågorna genom att bland annat använda återvunnet papper till förpackningarna, nyttja naturliga och närproducerade varor och aktivt arbeta för att en allt större del av plastförpackningarna ska tillverkas av återvunnet material.

Läs mer om Neudorffs produkter… här!