Stort och växande intresse för elektronisk avskräckning!

En lång, stabil säsong med ett stort och växande intresse för elektronisk avskräckning mot möss och råttor. Så sammanfattar produktchef Björn Lindberg året 2020 som inte liknat något annat på grund av pandemin.

Hösten 2019 började starkt och intresset för våra produkter höll i sig in i februari, precis innan pandemin. Jag ser optimistiskt på resten av säsongen, den har börjat riktigt bra, säger Björn Lindberg. Också de mekaniska fällorna går bra, med sitt breda sortiment för säker fångst av möss och råttor.

Också den kommande säsongen ser positiv ut, med nyheter mot flera skadedjur.

– Silverline erbjuder ett brett sortiment för giftfri bekämpning och det bygger vi vidare på nu säsongen 2021 för att kunna erbjuda kunderna heltäckande lösningar, säger Björn Lindberg.

Mot möss och råttor presenteras nu 2021 vad Björn Lindberg kallar ”första linjens försvar”:

– Vi pratar om systemlösningar i avskräckningen och vikten av att först se till att förhindra att mössen över huvud taget kommer in. 2021 kommer därför en tätning bestående av rostfri stålull och plastfiber. Den kan enkelt användas för att täta rörgenomföringar, springor och små hål där djuren tar sig in. Ett bra komplement till avskräckare och mekaniska fällor när du vill skydda ditt hem.

Silverline presenterar också två nyheter för att avskräcka fåglar: En reflexfolie på rulle som klipps av i önskad längd och placeras i buskar/träd eller mellan käppar samt ett plastband som spänns mellan käppar och då med hjälp av vinden avger ett avskräckande, lågfrekvent ljud.

Den redan beprövade metoden att hålla mördarsniglar borta med koppartejp blir nu en del av Silverlines sortiment mot skadedjur.

– De flesta koppartejper på marknaden är smalare och det har visat sig att det krävs en bredare tejp för att få bästa effekt. Därför presenterar vi en 40 mm bred tejp på en femmetersrulle så att det räcker runt en pallkrage, berättar Björn Lindberg.

 

Björn Lindeberg, Produktchef