Glöm inte att planera din bevattning!

Vatten – en ändlig resurs som kostar pengar. Och vem har inte sommaren 2018 fortfarande i färskt minne. När torkan slog hårt mot både lantbrukare och hobbyodlare. Så det är all idé att ta vara på de droppar som kommer uppifrån istället. Dessutom uppskattas regnvatten av växterna eftersom det inte innehåller rester av klor.

Än bättre och enklare blir trädgårds- och balkonglivet med EcoAquadet solcellsdrivna bevattningssystemet som gör bevattningsjobbet åt dig. Kontrollpanelen har ett intelligent system som innebär att ju mer sol, desto mer vattnar den.

Koppla EcoAqua enkelt till GreenLines regntunnor (finns i två storlekar, 100 resp 200 liter) som i sin tur kopplas direkt till stupröret. Ett kopplingskit gör det enkelt att koppla samman två eller flera regntunnor.

I början på mars känns sommar och odling fortfarande långt bort. Men det är hög tid att börja fundera på odlingssäsongen och ta med bevattningen i tanken redan nu så är en stor del av jobbet gjort när det är dags att sätta spaden i jorden.

Kerstin Finnman, Produktchef GreenLine, tipsar:

– Det är många som sitter och planerar redan nu: Skissar, beställer fröer, anlägger odlingsbäddar och så vidare. Men glöm inte vattnet! Rita in bevattningssystemet EcoAqua i din skiss, fundera på var regntunnan bäst placeras och dröm framåt redan nu, så är du redo i startblocken när våren kommer.

– På GreenLines hemsida finns inspiration kring hur du bygger och kombinerar ditt EcoAqua-system på bästa sätt.