Använd sparat regnvatten – låt trädgårdsslangen ligga!

Med EcoAqua håller du trädgården grön med omtanke om miljön. Låt regnvattnet komma till nytta när GreenLine håller koll på bevattningsbehovet och låt trädgårdsslangen ligga.

Med bevattningssystemet EcoAqua från GreenLine får trädgårdens och växthusets alla växter det vatten de behöver, med omtanke om både miljön och plånboken. Dessutom föredrar växterna regnvatten före kranvatten. Så har du inte börjat spara ditt regnvatten redan så planera för sommarens grönska nu med GreenLine.

Droppbevattningssystemet EcoAqua är ett unikt bevattningssystem, anpassat för GreenLines regntunnor. Systemet drivs med solceller på en IDC-station (Intelligent Drip Control) som ansluts till tunnan. Panelen har ett intelligent system som innebär att ju mer sol, desto mer vattnar den automatiskt var tredje timme.
Koppla en eller flera regntunnor till ett stuprör och anslut ditt EcoAqua till tunnan. Placera ut droppmunstycken eller droppslang hos dina växter och låt vädret och det intelligenta systemet göra jobbet. Ju mer sol, desto mer vatten.

EcoAqua finns i två kompletta set med slangar, 12 eller 24 droppmunstycken och IDC-station.

Regntunnorna finns i två storlekar (100 resp 200 liter) och kopplas direkt till stupröret. När tunnan är full fortsätter vattnet ner i stupröret och ut i det vanliga dagvattensystemet. Med tappkran för att smidigt kunna fylla en vattenkanna samt med en anslutning som passar till de flesta trädgårdsslangars munstycken.

 

Ett kopplingskit gör det enkelt att koppla samman två eller flera regntunnor.

Montering i odlingsbedd eller rabatt

Montera EcoAqua i kruka

Montering av EcoAqua