Håll insekterna borta i sommar!

Som flugor kring en sockerbit. Så låter talesättet som kan stämma väl in i vardagen under sommaren när fikastunden ofta störs av oinbjudna, flygande gäster. Silverline hjälper dig att giftfritt hålla insekterna borta så som mygg och flugor.

InsectTrap – fällan som med attraktivt lockljus drar till sig flugor och andra flygande insekter som sugs in i fällan där de torkar. Med ljussensor som startar fällan i skymningen. Sätts direkt i vägguttaget. Med IPX4-klassning för både inom- och utomhusbruk.

 

 

 

 

Håll flugor och andra insekter ute med InsectScreen Door, window och ett polyesternät som släpper in ljus och luft men inte insekter. Anpassas efter dörrens/fönstrets mått. Fäst i karmen med InsectScreen Velcro – kardborrband för egen tillklippning.

 

 

A-Repeller M1 Mobil – en mindre enhet för personligt bruk, med A-Guard som skapar en ljudmiljö som de stickande honmyggen inte trivs i.