Ett bra år för Miljöcenter!

Intresset för hem och trädgårdsliv har varit gynnsamt för många av våra produkter under året som gått. Miljöcenter har fortsatt en hög tillväxttakt och vi befäster vår marknadsledande position på flera områden.

År 2021 blir ännu ett år av pandemi i historieböckerna där vår bransch har dragit fördel av att människor stannat hemma och tagit hand om hus och trädgård. Det växande intresset för hållbarhet talar för vårt sortiment för funktionellt odlande, kompostering och insamling och användning av dagvatten i trädgården.

Under andra halvåret har vi även intensifierat vårt eget hållbarhetsarbete när det gäller bland annat klimatsmarta material och förpackningar, men också hur vi är hållbara på kontoret.

En ny affärsmöjlighet startade under året med våra leveransboxar tillsammans med företaget iBoxen. Ett infrastrukturbolag som bygger ut ett rikstäckande nät med leveransboxar som är öppen för alla transportörer. Affärsidéen bygger på att alla svenska hushåll ska kunna hämta, skicka och returnera paket i en leveransbox nära sin bostad eller där de dagligen passerar. En spännande satsning som ger förutsättningar för e-handeln att växa på ett hållbart sätt.

Nu blickar vi framåt mot en framgångsrik vår och sommarsäsong år 2022 med många spännande erbjudanden och nyhetslanseringar.

Med hopp om en God Jul och ett Gott Nytt 2022 med fortsatt bra samarbete,

Miljöcenter