Det här händer på Greenline – Våren 2022!

Att intresset för odling har ökat explosionsartat under de senaste åren är något som Greenline gläder sig åt! GreenLine jobbar ständigt på att svara på kundernas efterfrågan på produkter som gör odlingslivet både roligare, enklare och mer hållbart. Därför har de utvecklat flera nya och spännande produkter som uppfyller just de här önskningarna. De nya produkterna kommer att börja levereras under våren 2022.

Vi har pratat med Greenlines produktchef, Kerstin Finnman, för att få veta mer om allt spännande som händer på GreenLine våren 2022.

 

Vad kan vi vänta oss inom GreenLine 2022?

– Vi kommer att lansera en ny produkt – “Kompost Urban Garden”. Det är Bokashikomposter som är tillverkade i Sverige av återvunnen plast. Det är en egen, snygg och stilren design som kommer att passa fint in i mångas hem! Tillsammans med den produkten så kommer vi också att lansera en flytande kompostspray.

Under våren kommer vi lägga mycket energi på kompostmetoden Bokashi, något som vi ser att det finns ett väldigt stort intresse för hos våra kunder!
Vi fortsätter även att fokusera på produkter som återvinner vatten, såsom t.ex. regntunnor och våra automatiska bevattningssystem inom EcoAqua. Även detta är produkter som det finns en stor efterfrågan på bland kunderna.

Vad händer på produktavdelningen just nu då?

– Just nu så håller vi på att avsluta alla nyheter inför 2022 – Vi har sett till att de producerats under jul och nyår, så att de ska finnas i butik nu i början på 2022. Sen kommer vi att höja blicken och starta utvecklingen av nya spännande produkter för säsong 2023.

“Det ska vara lätt att förstå hur man använder produkterna för konsumenterna”

 

Kan du berätta lite om GreenLines nya grafiska profil på förpackningarna?

– Vi har framförallt satsat på mer jordnära färger på förpackningarna till våra klimatsmarta produkter. Jordnära färger i beige och gröna toner. Vi har även jobbat mycket med våra ikoner och texter på förpackningarna. Dessa ska bidra till bra synlighet och att det ska vara lätt att förstå hur man använder produkterna för konsumenterna.

Först ut bland de nya produkterna som fått en ny förpackning är EcoAqua. Det är vårt bevattningssystem till regntunna. Denna produkt hjälper ägaren att vara klimatsmart – Även när det gäller val av produktförpackning!

GreenLine har ju även ändrat utseende på allt sitt butiksmaterial – När kan vi få se detta i butik?

– Ja, vi har givetvis uppdaterat allt vårt material enligt den nya linjen och under våren kommer vi att skylta om i butikerna!

“Under pandemin så har man haft mer tid över att ägna sig åt hem, trädgård och åt att just odla”

 

Berätta lite om Greenlines hetaste produktområden – Kompostering och bevattning!

– Aldrig förr har dessa områden varit så trendiga som de är nu! Vi har sett ett stort ökat intresse och efterfrågan på produkter inom just de här områdena, något som vi tror kommer med ett ökat intresse för odling!

Under pandemin så har man haft mer tid över att ägna sig åt hem, trädgård och åt att just odla – Där kommer också våra produkter väldigt bra in! Bokashikomposten är speciellt trendigt, det är ju en produkt som man kan använda även om man inte bor i hus eller har trädgård. Den passar ju perfekt även för de som odlar i stadsmiljöer!

I Sverige har vi även haft stora problem med bevattning under de senare åren. Vi har haft många torra perioder under somrarna och därför har det också blivit större efterfrågan på smarta bevattningssystem.

Hur arbetar GreenLine med att ta fram fler produkter inom återvinning?

– Vi arbetar ständigt med att lyssna på marknaden kring vad som behövs och vad som saknas. Vi ser även till att ständigt kommunicera med vårt nätverk av leverantörer och håller oss uppdaterade genom att delta på mässor i Europa. Vi ser till att vi få influenser från olika håll helt enkelt. Framförallt så lyssnar vi på vår kunder och vad de efterfrågar!

 

Tack Kerstin!

Nu ser vi fram mot ett nytt odlingsår där fler kunder upptäcker sina gröna fingrar med hjälp av Greenlines produkter! Vill du veta mer om GreenLines produkter? Klicka här.