Stoppa skadedjuren innan de etablerat sig!

Påsen med gräsfrö är sönderbiten i botten och fröna utspridda. Förrådet med kattens torrfoder likaså. Dessutom har vinterförvarade kläder på vinden fått förargliga hål och elsladden vid motorvärmaren har tydliga bitmärken.

Med största sannolikhet är det oönskade möss och råttor som tagit sig friheter när de sökt mat och boplats inomhus under vintern. Dags att sätta stopp för problemen med Silverline A-Repeller – en komplett serie elektroniska avskräckare som använder unik och välbeprövad teknik för att hålla möss och råttor borta – miljösmart utan gifter.

Det anpassade ultraljudet, A-Guard, stör och stressar djuren som undviker att uppehålla sig inom området. Den unika ljudteknologi A-Guard, i kombination med den elektromagnetiska pulseringen ElectroPulse, ger maximalt effekt.

“Sätt enheten i vägguttaget och Silverline gör jobbet”

Med avskräckare för alla typer av behov och utrymmen bygger du enkelt ett komplett system efter behov; stort eller litet utrymme, inomhus eller i den fuktiga källaren. Och det är enkelt att komma igång; sätt enheten i vägguttaget och Silverline gör jobbet.

A-Repeller MR130 DG4 – den mest tåliga och kraftfulla avskräckaren som tål tuffa miljöer som garage, källare och vindar, med Double Guard. Täcker en yta upp till 130 m². IP55-klassad.

A-Repeller MR80 DG2 – kraftfull avskräckare med en täckyta upp till 80 m². Med Double Guard.

A-Repeller MR50 – mellanstor avskräckare för t ex vardagsrummet. Med A-Guard och en täckyta på upp till 50 m².

A-Repeller MR30 – den minsta avskräckare, utmärkt i mindre utrymmen. Täckyta upp till 30 m². Säljs i tvåpack.

Med Våra tre startkit om två respektive tre enheter har du redan kommit en bit med att bygga ditt eget miljösmarta och giftfria avskräckningssystem mot möss och råttor.

A-Repeller MR50 Battery – en batteridriven avskräckare mot möss och råttor, särskild anpassad för utrymmen utan el som till exempel sommarstugan, husbilen eller husvagnen.

“Stoppa skadedjuren innan de etablerat sig”

 

Mot möss och råttor presenterar vi vad vi kallar ”första linjens försvar” – att förhindra att skadedjuren över huvud taget kommer in: RodentStop Steel wool. En tätning bestående av rostfri stålull och plastfiber som enkelt används för att täta rörgenomföringar, springor och små hål där djuren tar sig in. Ett bra komplement till avskräckare och mekaniska fällor när du vill skydda ditt hem.

 

Läs mer om Silverlines produkter här: www.silverline.se