Rengör trä- och stenytorna med råvara hämtad från naturen!

Altanen skiftar i grönt, liksom de stenlagda gångarna. Greenlines rengörings- och skyddsprodukter för trall och sten/betong rengör trädgården och uppfarten med omtanke om miljön. Naturlig såpa för rengöring och vattenglas för en skyddande effekt – så rengör du klimatsmart utan att använda starka rengöringsprodukter som kan skada kringliggande växtlighet.

StenSåpa och StenSkydd samt TrallSåpa och TrallSkydd rengör och skyddar ytorna i två enkla steg och ger samtidigt ett skydd mot ny påväxt och nedsmutsning. Rengör ytorna med TrallSåpa eller StenSåpa, med råvara hämtad från naturen. Skydda sedan ytan med TrallSkydd eller Stenskydd med vattenglas som stärker ytan och skapar ett skyddande lager som fördröjer ny påväxt.

Nyhet! Plastförpackningarna är tillverkade i 100% återvunnen plast och håll utkik efter den nya etiketten.