Utbildningar

UrbanGarden

Med bokashikomposten Urban Garden kan du enkelt och snabbt börja kompostera dina hushållssopor inomhus så som i lägenheten, stugan eller varför inte i husvagnen. Kompostsystemet omvandlar matavfall till en hälsosam och näringsrik kompost samtidigt som näringsvatten till dina blommor utvinns.

Klicka här för fullskärm.

EcoAqua

Droppbevattningssystem EcoAqua är ett unikt automatiskt bevattningssystem som drivs av solenergi och anpassar bevattningen efter väderförhållande.

Klicka här för fullskärm.

Geting Effekt skum

Effektiv och kraftfull skumspray för användning direkt på getingboet eller andra platser där getingarna etablerat sig. Består av pyretrum.

Klicka här för fullskärm.

Myr Effekt

Myr Effekt lockar till sig arbetsmyror och därmed bekämpas hela myrsamhällen effektivt. Används med fördel inomhus, på balkonger samt terrasser. Arbetsmyrorna dricker av betet och tar det med sig till boet där hela kolonin matas och utplånas.

Klicka här för fullskärm.

Ogräs Effekt

Ogräsmedel som med fettsyran pelargonsyra, effektivt bekämpar alla typer av ogräs – även flerårigt. Används med fördel bland buskar och träd, eftersom vedartade växter inte dör, även om bladverket kan skadas.

Klicka här för fullskärm.

Snigel Effekt

Bekämpningsmedel mot alla sorters sniglar. Sniglar äter av kornen, drar sig tillbaka och dör. Godkänt för användning i ekologisk odling.

Klicka här för fullskärm.

Tomat & bärgödning

Organisk NPK-gödning för tomater, grönsaker, frukt och bär. För sund tillväxt och riklig skörd. Svampkulturen MyccoVital stärker rotens tillväxt och hjälper plantan att öka näringsupptaget.

Klicka här för fullskärm.