Gröntrist husfasad?

Markisen ser märkbart gråtrist ut i vårsolen, trädgårdsmöblerna i plast likaså. Staketet har antagit en grönaktig ton, precis som den putsade fasaden.  Det behövs krafttag och det räcker med en enda produkt – MotAlg UniversalClean från Greenline.

MotAlg UniversalClean är effektivt på de allra flesta utomhusytor. För större ytor rekommenderas koncentratet som blandas med vatten och appliceras med trycksputa. Skölj inte efteråt, så gör väder och vind gör jobbet åt dig och ytan skyddas från ny påväxt.
Glöm inte att skydda omkringliggande växtlighet och täck för fönster om du ska behandla till exempel en fasad. Skölj av med vatten vid behov.

Tar vi hand om våra saker så håller de längre, det är hållbart både för miljön och plånboken, avslutar Kerstin Finnman.

MotAlg UniversalClean 750 ml färdigblandad – färdigblandad spray som tar bort alger och annan påväxt på alla ytor utomhus och har en långtidsverkande effekt. Spraya direkt från flaskan och låt sitta kvar.

MotAlg UniversalClean koncentrat, 2,5 liter – Späd själv och applicera med pensel eller tryckspruta.